25 jaar huidverzorgingsinstituut Amélior

LETTELBERT – Vandaag, 10 oktober is het 25 jaar geleden dat huidverzorgingsinstituut Amélior haar deuren opende aan de Hoofdstraat in Lettelbert.

Het is voorbij gevlogen en met nog even veel enthousiasme en gedrevenheid werkt Ina van der Laan, eigenaresse van Amélior nog 40 uur per week in de salon.

Na een opleiding als doktersassistente ging Ina bij een huisarts werken, kort daarna ging ze bij huisartsenlaboratorium en trombosedienst, nu Lab Noord, aan het werk. Hier heeft ze uiteindelijk 14 jaar gewerkt. In die tijd is ze begonnen met de opleiding vakdiploma schoonheidsverzorging, die ze met goed gevolg aflegde.

Daarna kwam het idee om voor haar zelf te beginnen en heeft ze het werk bij het laboratorium en haar salon vijf jaar gecombineerd. Na deze vijf jaar heeft zij de beslissing gemaakt om fulltime in haar salon te gaan werken. Door de jaren heen behaalt ze diverse specialisaties zoals: elektrisch ontharen, ontharingstechnieken, visagie, kleurenconsulente, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage en  dermatologie voor schoonheidsspecialisten, dit is nog maar een fractie van haar goed gevulde map met diploma’s en certificaten. Tot op de dag van vandaag houdt Ina met trainingen en opleidingen haarzelf up-to-date en behoudt ze haar enthousiasme voor het vak.

Op de vraag: ‘Hoe creëer je een succesvol en mooi bedrijf?’ Antwoordt Ina met: “Dit is vooral aan mijn trouwe cliënten te danken, die ook zorgen voor een goede mond op mond reclame. Daarnaast houd ik mijzelf goed op de hoogte met wat tegenwoordig in de markt speelt. Hier speel ik op in door meer huidverbeterende behandelingen aan te bieden namelijk: definitief ontharen, micro-dermabrasie, collageenlamp, needlingbehandeling, bindweefselmassage en cupping, om op die manier de huid van mijn cliënten te verbeteren. Want dat is namelijk ook waar Amélior al 25 jaar voor staat, uit het Frans vertaald, ‘het is goed, maar het zou beter kunnen’.

Voor meer informatie kun je op de website van Amélior terecht: www.salon-amelior.nl

   
Back to top button