Rob Favier bij Wind of Praise

Poster WOP 2013LEEK – De liedjesschrijver/zanger/entertainer Rob Favier komt 14 september naar Leek om een optreden te verzorgen in de gereformeerde kerk aan de Tolberterstraat.

Hij levert daarmee een bijdrage aan een spectaculair avondconcert dat gegeven wordt door 80 muzikanten als afsluiting van de studiedag WIND OF PRAISE 2013. Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft Rob Favier een geheel eigen manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God.
Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse – teksten ‘zeer sterk’. De muziekstijl is niet goed te omschrijven: van pop tot luisterliedjes tot cabaret.

Onlangs is Robs nieuwste album verschenen: ‘Zo groen als gras’. Hij heeft ondertussen al zes cd’s op zijn naam staan en ook twee boeken. Verder is een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.

Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten bestellen via www.windofpraise.nl.

Back to top button