Unihockey-Floorball zaterdag a.s. in Leekster Rodenburghal

Floorball 3 (Large)LEEK – Zaterdag 31 augustus a.s. organiseert Floorball Academie Noord een promotiemiddag in de Rodenburghal in Leek. Hiermee wil men de, vrij jonge, sport floorball op de kaart zetten en onder de aandacht brengen bij de jeugd (vanaf 6 jaar) in de gemeente Leek e.o.

Floorball staat ook wel bekend als unihockey. Floorball komt oorspronkelijk uit Zweden, maar is nu hard bezig heel Europa te veroveren. In Zweden, Finland, Tsjechië en Zwitserland staat floorball inmiddels in de top 10 van populairste sporten. In Nederland spelen nu enkele duizenden mensen floorball. Door de makkelijke en weinige spelregels is het een sport waarbij iedereen snel kan meespelen! Ben jij helemaal laaiend enthousiast en zou jij graag willen zien hoe floorball er in het echt uitziet? Kom dan op zaterdag aanstaande van 13.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in de Rodenburghal Leek. De entree is gratis!

   .
Back to top button