Echte vrijdag de 13de voor Leekster Eagles

LEEK – Afgelopen vrijdag de 13e speelde het eerste team van Leekster Eagles thuis tegen SVH Honselersdijk.  Na de wedstrijd maar eens geïnformeerd waarom dit team zo laag op de ranglijst staat en kreeg als antwoord: dit komt omdat ze bij uitwedstrijden weinig spelers bij zich hebben.

Het nagenoeg volledige team wist Leek wel te vinden. De eerste helft was een helft zoals ze in de boeken geschreven mocht worden. Spel op hoog niveau, snel, hard en erg spannend….

Stefan Brouwer was voor Leekster Eagles in de eerste helft de man van de wedstrijd. Tot 3 keer toe wist hij de gelijkmaker op papier te zetten, zodat hij bij de ruststand 3-3 reeds zijn hattrick had voltooid.

Bij aanvang tweede helft begon Leekster Eagles met een verrassende aftrap die in schoonheid op de paal stierf. Het was alsof het vuur wat in de eerste helft bij de Eagles brandde met deze schoonheid ten onder ging. Zoals zo vaak profiteerde de tegenstander van dit onfortuin en in de derde minuut wist Honselersdijk de 3-4 aan te tekenen. Drie minuten later was het ook 3-5, waarna ook nog eens de 3-6 volgde. Bij deze achterstand wist Mehdi Charaf-Eddine het vierde doelpunt voor de Eagles binnen de palen te werken. Dit was het sein voor de Eagles tot het inzetten van de vliegende keeper. Waar dit eerder nogal eens een uitkomst bood ging deze tactiek deze keer faliekant verkeerd. Honselersdijk profiteerde en schoot nog vier maal raak. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten met een eindstand van 4-10.

Spelers Leekster Eagles: Hayo Poutsma, Jeroen de Haan, Luciano Matulessey, Stefan Brouwer, Jasper Siepelinga, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries, Karim Layeb en Erwin Mensink.

Vrijdag 20 april speelt Leekster Eagles uit tegen Marlene 2, aanvang wedstrijd 20.30 uur.

Foto’s: Antje van der Wal/Leekster Eagles

 

Back to top button