KVW’22 verliest van Synergo in laatste zaalwedstrijd

Leek – De wedstrijd van KVW 2 ging niet door in verband met te veel afwezigen bij de tegenstander. Hierdoor stond alleen de wedstrijd van KVW 1 op het avondprogramma. Gesteund door vele supporters en de teams van de week, D1 en E1, probeerde de ploeg uit Leek/Oostwold het zaalseizoen goed af te sluiten. De tegenstander was Synergo uit Utrecht, deze ploeg speelde nog voor handhaving in de Overgangsklasse A.

Het begin van de wedstrijd begon goed voor de HHZ-formatie. Al snel stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Echter was Synergo op tijd wakker en bleef de aansluiting houden. Zo ging de eerste helft erg gelijk op en bleef het verschil maximaal 2 doelpunten.

Geloven in goed resultaat
Bij een stand van 6-8 zette KVW nog een keer aan en ging zo met een gelijke stand de rust in. Tijdens de bespreking werd er verteld dat de ploeg moest geloven in een goed resultaat om hier de zaalcompetitie met een goed gevoel af te sluiten.

Veel passfouten
Helaas begon Synergo een stukje scherper aan de tweede helft. KVW maakte veel passfouten en wist de korf nog maar amper te vinden. Synergo scoorde daarentegen een stuk makkelijker. Hierdoor kon de ploeg uit Utrecht uitlopen naar een ruime voorsprong. KVW was niet bij machte om de wedstrijd weer spannend te maken.

Uiteindelijk floten de scheidsrechters af bij een stand van 12-21.

Afscheid
Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van Annelies Schuitema als speelster van de selectie. Annelies sluit hiermee haar lange en imposante carrière af. Aangezien de wedstrijd van KVW 2 niet doorging, kreeg zij haar publiekswissel aan het begin van de wedstrijd van KVW 1.

Het zaalseizoen zit erop voor KVW, dat volgend seizoen in de zaal in de 1e klasse zal uitkomen.

Beide ploegen beginnen volgende week aan de voorbereiding op de laatste veldcompetitie. KVW 1 zal uitkomen in de eerste klasse en KVW 2 zal uitkomen in de reserve Overgangsklasse. Wij hopen jullie  dan weer allemaal aan het veld te zien om KVW aan te moedigen!