Drie medailles voor Adonis Leek op landelijke halve finale Acrogymnastiek

LEEK – Op 5 mei 2018 werd de halve finale Acrogymnastiek voor de DE-lijn gehouden. 6 teams van Adonis Leek hadden zich voor deze halve finale geplaatst en reisden helemaal af naar Oss. En niet zonder resultaat: met 3 medailles, 3 finaleplaatsen en 2 reserve plaatsen voor de landelijke finale heeft Adonis Leek laten zien dat het mee telt en zich zo landelijk goed geprofileerd!!

Al heel vroeg in de ochtend was het E-senioren duo Anna Snijder en Anne Bente Bakker aan de beurt. Met een verdiende zilveren medaille keerden zij huiswaarts.

Bij de trio’s D-jeugd overtuigden Roos Jonkman, Lieke Bakker en Merel Veenstra met hun uiterst strak uitgevoerde en technisch goede oefening de jury zelfs zo, dat zij met een ruime voorsprong op de andere teams het goud behaalden. In dezelfde categorie wisten bij de duo’s Floor Stuurwold en Jolin Doorten een zilveren medaille te behalen. Voor beide jonge teams een hele prestatie! Deze 3 teams zijn verzekerd van deelname aan de landelijke finale welke in juni gehouden zal worden.

Het D-senioren trio Ilse Bakker, Sietske Jongsma en Kristy Stuitje en het E-junioren duo Joëlle Boonstra en Nynke Veldhuizen draaiden beiden een oefening naar kunnen en werden allebei knap 8e! Beide teams staan reserve voor de landelijke finale.

Het D-junioren duo Yaëla Verbree en Noortje Bijlsma hadden helaas wat pech waardoor ze de oefening niet helemaal hebben kunnen laten zien, zij behaalden een 10e plaats.

Back to top button