Dansen in een demoteam van Malu Dance Company Leek

DanceLEEK – Hou jij van optreden en wedstrijden dansen? Doe dan nu auditie voor het hiphop/streetdance demoteam van Malu Dance Company in Leek.

Op de woensdag 4 sep van 17:30 tot 19:00 uur krijgen jullie les van niemand minder dan Charlice Johannes. Zij is Wereld Kampioen Hiphop en bekend van SO YOU THINK YOU CAN DANCE. Als demoteam krijg je een dans aangeleerd waarmee je gaat optreden, maar tevens ga je ook deel gaat nemen aan dans wedstrijden. Minimale leeftijd is 12 jaar. Ben je nog geen 12 jaar of vind je demoteam nog iets te moeilijk, ben je natuurlijk ook van harte welkom in de recreatieve lessen. Kijk op de website voor het lesrooster www.maludancecompany.nl

Lijkt je dit leuk, geef je op via [email protected] of bel met 06-28474108 voor meer informatie.
Back to top button