Informatieavond over verbeteringen busroutes naar Groningen

LEEK E.O – Bent U de file ook zo zat? Praat dan mee over de bus naar de stad! In opdracht van de gemeenten Leek en Noordenveld en de provincies Groningen en Drenthe wordt op dit moment onderzocht hoe de Qliners door Leek en Roden voor meer inwoners aantrekkelijk kan worden gemaakt.

Op 10 september 2013 om 19.00 uur wordt in het gemeentehuis in Leek een informatieavond gehouden waarbij tien te onderzoeken varianten en busroutes worden gepresenteerd, zowel vanuit Leek als vanuit Roden richting Groningen. Na eerdere input vanuit de bevolking willen de gemeenten en provincies graag de mening van de (toekomstige) gebruikers horen! De wethouders verkeer en vervoer van beide gemeenten zullen op de informatieavond aanwezig zijn. Aanbevelingen voor een betere busverbinding kunnen ook gemaild worden op [email protected].

Op de avond zullen aan vijf gelukkige inwoners ieder twee Qbuzz dagkaarten worden uitgereikt vanwege hun inbreng tijdens de vorige informatiebijeenkomst.

Back to top button