Base- en Softball Club Knights speelt uit in Assen tegen Pioneers

ASSEN/LEEK – Na twee weken rust speelde Knights in Assen de wedstrijd tegen Pioneers. Knights startte goed en nam na een tweehonkslag van Thomas Heemstra een 2-0 voorsprong.

Pioneers deed direct wat terug en kwam op een 3-2 voorsprong. In de inning daarna kwam Pioneers op 5-2, maar op de opofferingsslag van Duncan de Boer kon Robby Popken 5-3 scoren. Pitcher Richard Vegter kreeg het daarna moeilijk en werd vervangen door René Veenstra. Hij kreeg echter 6 honkslagen om z’n oren, waardoor Pioneers uitliep naar 13-3.

In de vierde slagbeurt sloegen Peter ten Raa, Thomas Heemstra en Floris Meijer honkslagen en werden er drie runs gescoord. In de laatste slagbeurt konden Pioneers echter ook nog weer drie maal scoren op het pitchen van Thomas Heemstra,waardoor 16-6 de eindstand werd.

 

 

Back to top button