Open dag gemeente Leek (Video)

Open dag Leek (23 van 35)LEEK – Zaterdag was het zo ver, de gemeente Leek heeft een open dag om mensen te laten zien wat er in de gemeente gebeurd en daar over te vertellen.In heel Leek zetten bedrijven en winkels de deuren open en organiseren activiteiten. Zo ook de brandweer van Leek die met spectaculaire demonstraties liet zien wat hun werkzaamheden zijn.
Er was voor de bezoekers veel te zien en te doen, zo mochten ze een autobrand blussen met one-zeven en konden ze het knip- en spreid gereedschap proberen op oude fietsen. Er waren ook stands waar je informatie kon krijgen over het beroep ‘Brandweer’ en de brandweer hield een werving voor nieuw personeel. Kortom er was genoeg te beleven.In het centrum stonden stands van verschillende bedrijven en vereniging, oa de grote Simone FM bus was aanwezig en het Sportcentrum van Leek hielt een fiets demonstratie op het plein. Op de parkeerplaats achter de Liekeblom staat een grote tent van Stichting Stelten Leek die daar een Paranormale Welness beurt hadden.

Voor meer foto’s en bestel mogelijkheid klik hier.


Foto’s en video: Jordi Haverdings InfoLeek

 

   .
Back to top button