Popkoor Leek organiseert een try out op 25 mei 2018

LEEK – Op vrijdagavond 25 mei a.s. organiseert Popkoor Leek een ‘try out’ in de vorm van een openbare repetitie in de kerk van Tolbert, waar iedereen tussen 19.00 uur en 21.15 uur van harte welkom is om ons te komen beluisteren. Deze try out is een voorbereiding op het 61e Muziek- en Zangfestival dat een week later op Schiermonnikoog gehouden wordt.

Tijdens het optreden voor een deskundige jury op zaterdag 2 juni in de kerk op Schiermonnikoog moet in ieder geval één nummer a capella gezongen worden. Al wekenlang wordt er door de 42 koorleden ijverig gerepeteerd onder enthousiaste leiding van Corien Hoving-Velzing en onder begeleiding van pianist Erik Luikens. Om dit nieuwe nummer zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen, schakelen we daarom op onze laatste repetitie nog een keer stemcoach Ellen Bakker in.

Ben je nieuwsgierig naar dit en andere nieuwe nummers of wil je gewoon nog eens genieten van ons vierstemmige repertoire? Kom dan gezellig langs. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt op prijs gesteld. Tijdens de twee pauzes wordt tegen vergoeding een kop koffie, thee of ranja geschonken.

U/jij bent van harte welkom!

Bent u/ben jij niet in de gelegenheid om ons te komen beluisteren? Op zaterdagmiddag 29 september a.s. treden we op tijdens het Open Air Festival in Grootegast. Ook daar bent u van harte welkom!

Meer info: www.popkoorleek.nl

Back to top button