De Gavelander uit Oostwold naar NK schoolvolleybal

OOSTWOLD/LEEK – Afgelopen februari werden Anja, Niels, Rinus en Veerle eerste op het schoolvolleybal toernooi van Impala in Leek. De kinderen zitten niet op volleybal, dus dat was best een verrassing.

Op school kregen ze extra gymlessen van juf Marloes en juf Janine om alle regeltjes en technieken goed in de vingers te krijgen. Op woensdag 30 mei mochten ze voor hun school, SWS de Gavelander in Oostwold, naar de Regionale Kampioenschappen Schoolvolleybal. In een tropisch warme Olympushal in Assen hebben ze zeven wedstrijden gespeeld, met een enthousiast publiek op de tribune. Er waren 5 auto’s vol klasgenootjes, juffen en familie meegereisd.

Het was zeker de moeite waard; het waren aantrekkelijke en spannende wedstrijden met een geweldig eindresultaat. Het team van SWS de Gavelander heeft weer gewonnen. Op zaterdag 16 juni gaat het team uit groep 5/6 de strijd aan met teams uit het hele land op de Nederlandse Kampioenschappen Schoolvolleybal in Houten.

Back to top button