Leek scoort goed op elektrische laadpunten

LEEK – De gemeente Leek heeft meer elektrische laadpunten dan het gemiddelde in Groningen, dat blijkt uit onderzoek van de website Kentekencheck.nu. Hiermee scoort de gemeente erg goed op het gebied van duurzaamheid.

Elektrisch rijden wordt in Nederland steeds belangrijker, naast dat het milieu vriendelijker is, is het ook in vele gevallen stukken voordeliger. Het enige nadeel is dat er momenteel minder laadpunten dan benzine stations in Nederland zijn.

Momenteel heeft de gemeente Leek exact 19 laadpunten voor elektrische auto’s. Het gemiddelde in de provincie Groningen ligt op 10 punten, hiermee scoort de gemeente 90% hoger dan het gemiddelde.

Wil je weten waar de elektrische laadpunten zijn in de provincie dan kan je hier zien.

Back to top button