Onthulling jubileumlogo en 50 jaar KC Rodenburg

TOLBERT – Op zaterdag 23 juni is bij KC Rodenburg het jubileumseizoen geopend! De onthulling van het jubileumlogo was in handen van Griet Tellinga-Pool, vrouw van de allereerste voorzitter Rense Tellinga, die samen met Steven de Vries de fusie tussen Udi en Una heeft gerealiseerd.

Op 4 juli 2019 bestaat korfbalclub KC Rodenburg namelijk 50 jaar! Dat lijkt nog heel ver weg, maar het betekent ook dat ons jubileumjaar van start gaat op 4 juli 2018.. En zoals Griet in haar speech aangaf is het nu 50 jaar geleden dat de gesprekken begonnen tussen Udi en Una, wat uiteindelijk tot ‘een goed huwelijk’ heeft geleid.

Om dit heugelijke feit met elkaar te kunnen vieren, werken we het hele jaar toe naar een spetterende jubileum-, feest- en reüniedag op 6 juli 2019. En we willen u daar heel graag bij betrekken!

Daarom hierbij alvast de oproep voor iedere (oud)Rodenburger en iedereen die KC Rodenburg een warm hart toedraagt. Houd 6 juli 2019 vrij in de agenda en geef alvast uw e-mailadres door (via [email protected]) of ga naar onze website kcrodenburg.nl/jubileum, zodat we u op de hoogte kunnen houden als er nieuws is en een uitnodiging kunnen sturen, zodra het programma bekend is.

We hebben natuurlijk ook uw hulp nodig om iedereen die we niet via alle verschillende (sociale) media kunnen bereiken toch te bereiken, daarom vragen we ook iedereen: Spread the word!! Vertel het aan iedereen die het maar horen wil, zodat we er een complete reünie van kunnen maken!

Back to top button