Kinderboerderij Familiepark Nienoord compleet vernieuwd en geopend door Burgemeester

LEEK – Afgelopen maanden is er hard gewerkt op de kinderboerderij van Familiepark Nienoord. Naast de zeldzame dieren die op de kinderboerderij te bewonderen zijn, kun je hier nu nog veel meer ontdekken.

Koeien en geiten melken als een echte boer, als varkens op zoek naar truffels, voeren met de boer, doe het ‘kip-en-ei’ spel en ontdek de leukste feitjes over alle dieren van het landgoed op de kinderboerderij. 

Om dit te vieren, werd de vernieuwde kinderboerderij donderdag 12 juli officieel geopend door burgemeester Hoekstra, samen met Patrick Veenstra, cliënt van De Zijlen. Bezoekers konden om 16.00 uur genieten van de nieuwe verjaardagsshow van Nieno in zijn eigen theater. Hierna werd het lint doorgeknipt, waarna de kinderen op pad gingen met de boer door de kinderboerderij. Dit alles onder het genot van een bekertje ranja, boerderijsnoepjes en andere lekkernijen.

Het is bijna zomervakantie en dat betekent veel tijd om te spelen. Ontdek de nieuwe avonturen in onze vernieuwde kinderboerderij. Familiepark Nienoord is de hele zomervakantie (regio Noord) geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur om te klimmen en klauteren. En vergeet natuurlijk niet het ritje met de trein!

   
Back to top button