Ex Knights honkbalster Inger Wieringa (21) bij presentatie dames honkbalteam

HAARLEM/LEEK – Zaterdag 21 juli was het gehele Nederlandse dameshonkbalteam uitgenodigd op de Honkbalweek in Haarlem. Ook speelster Inger Wieringa (21), voormalig speelster van BSC Knights, was in Haarlem aanwezig.

Tijdens het bezoek aan de honkbalweek, werd het team voorafgaand aan de halve finale voorgesteld aan het publiek. Van 22 tot en met 31 augustus spelen de dames in Viera, Florida (VS) het WK dameshonkbal. Voor Inger is dit het tweede WK waaraan ze gaat deelnemen. Het team zal in de eerste ronde spelen tegen USA, Korea, Taiwan, Puerto Rico en Venezuela.

Helaas wordt dameshonkbal maar weinig financieel ondersteund, waardoor de dames alles op alles moeten zetten om de reis te kunnen bekostigen. Wilt u Inger en de dames steunen? U kunt doneren op NL88RBRB 8812228259 t.n.v. Inger Wieringa. Alvast bedankt! Het belooft een mooi WK te worden!

Foto’s: W.J. Wieringa

 

Back to top button