KVW’22 1 speelt gelijk in thuiswedstrijd tegen KV De Wâlden

Leek – Op zaterdag 7 september speelde KVW’22 1 de thuiswedstrijd tegen KV De Wâlden. Met de uitwedstrijd wist KV de Wâlden het KVW’22 aardig moeilijk te maken, en wist KVW’22 pas op het laatste moment de pot binnen te slepen. Het zou dus wel weer een lastige pot kunnen worden.

KVW’22 1 begon scherp de wedstrijd. In de eerste twee aanvallen van KVW’22 vielen de goals gelijk. KVW’22 begon de wedstrijd met een 4-0 voorsprong. De Wâlden had een aardige klap gekregen, en moest zich weer herpakken. Dit deed De Wâlden dan ook. Ook zij maakte de eerste goal. De Wâlden wist weer wat mee te scoren, maar kon nog niet aansluiten bij KVW’22. Na 15 min. spelen was de stand 5-3. Hierna wisten De Wâlden en KVW’22 beide te blijven scoren, maar hield KVW’22 wel grotendeels de voorsprong vast in de wedstrijd. KVW’22 1 gaat de rust in met een kleine voorsprong op KV De Wâlden.

Spannend tot laatste minuut
Na de rust beginnen beide ploegen weer goed, en trekken de lijn door die gezet was in de eerste helft. In de slot fase heeft KVW’22 een 14-12 voorsprong, met nog een paar minuten op de klok. Toch wist De Wâlden alle energie nog bij elkaar te rapen, en weer terug te komen naar een 14-14 gelijke stand. Tot de laatste minuut bleef het spannend wie de pot binnen zou slepen, maar na het eindsignaal speelt ook KVW’22 1 gelijk met 16-16 tegen KV De Wâlden.

Volgende week speelt KVW’22 de laatste wedstrijd van dit veldseizoen in Leek! KVW’22 1 speelt dan tegen Kinea 1 om 15.30 thuis!