15de editie Oldtimerfestival Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zondag 12 augustus aanstaande kunnen de oldtimerliefhebbers hun liefde en passie voor de oldtimer auto’s en motoren weer laten zien en komen bezichtigen.

De organisatie heeft een prachtige route uitgezet waarin halverwege met elkaar een leuke tussenstop zal worden gemaakt voor koffie en om even te kunnen genieten van het gene wat we liefhebben “de oldtimers“. De inschrijving start om 12 uur ’s middags of vooraf inschrijven kan ook per mail: [email protected]

De rit start om 13:00 uur, vanaf dat moment zijn alle deelnemers onderweg, we verwachten tussen 16:30 á 17:00 uur weer terug te zijn. Na de rit kunnen deelnemers nagenieten met een kopje soep en broodjes.

Net als vorig jaar is er na afloop live muziek! Toeschouwend publiek is ook van harte welkom bij de start en bij terugkomst.

Locatie : Sparta evenemententerrein Molenweg 12, 9354 BN Zevenhuizen Gn

Voor meer informatie bezoek de facebookpagina: Oldtimerfestival Zevenhuizen Gn

De organisatie is ook opzoek naar nieuw bestuurslid, die samen met de huidige organisatie een brommer editie wil organiseren. Reageren kan op bovenstaand emailadres.

Houd er rekening mee dat er tijdens de toerrit (tussen 13 uur en ca. 16.30 uur) geen oldtimers aanwezig zijn in Zevenhuizen.

Back to top button