Playbackshow als afsluiting van Leekweek 2013 + Viswedstrijd

Playbackshow-7LEEK – Zaterdagavond was het alweer zo ver, de laatste avond van de Leekweek 2013. Deze werd geheel in stijl afgesloten met een grote playbackshow in de tent van Stelten Leek promotion achter de Liekenblom.

Om 19:30u startte de show met eerst de grote groep jeugd die zich hadden aangemeld. Er werd  fanatiek mee gedaan er er zaten vele talentjes tussen. Rond 22:00u was het tijd voor pauze met de BDM drive in show die voor een spetterend feestje zorgde. Na de pauze was het de beurt aan volwassen mensen die hun kunsten konden laten zien. Ook daar zaten goede optredens tussen. Rond 11u was de prijsuitreiking en van 00:00u t/m 02:00 draaide de dj’s van de drive in show plaatjes dat zorgde voor een gezellige avond. Volgens Siep van der Veen van Stelten Leek was de Leekweek 2013 wederom een ‘TOP’ week met erg veel gezelligheid!

Voor meer foto’s en de bestel mogelijkheid klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek & Douwe Veenstra

Back to top button