Muzikaal MeespeelFestival op 6 oktober in Leek

LEEK – Zaterdag 6 oktober aanstaande wordt de 3e editie van het Leekster Muziek Festival gehouden. De gezamenlijke muziekverenigingen van de gemeente Leek organiseren een leerzame dag in de Rodenburghal in Leek.

Vanaf half tien worden er, per instrumentengroepen, workshops met gekwalificeerde docenten gegeven. Bij deze workshop is er o.a. aandacht voor het gezamenlijke programma dat we ’s middags geven. Na de lunch volgt er een gezamenlijke repetitie en ten slotte wordt er om vier uur een slotconcert gegeven.

Deelname is geheel gratis maar er is wel een A-niveau vereist. Belangstellende muzikanten uit de gemeente Leek en omgeving, voor zowel koper, hout als slagwerk, kunnen zich per mail opgeven bij: [email protected]. De aanmelders ontvangen een opgaveformulier waarmee deelname bevestigd is. De muziekstukken worden vanaf half september digitaal per mail verspreid. Samen met muzikanten van Muziekvereniging Concordia Zevenhuizen, Flexx Music Woldhoorn Tolbert en CMV Harmonie Leek wordt er een gevarieerd programma gespeeld. Met alle deelnemers wordt het een prachtig meespeelfeest waarbij we het publiek vanaf 4 uur van harte uitnodigen om het eindresultaat te komen beluisteren! De workshops en de eindpresentatie vindt plaats in de Rodenburghal en het RodenburgTheater (Agora) in Leek.

Op de foto: Enkele leden van de 3 Leekster muziekverenigingen kunnen niet wachten tot 6 oktober!

Back to top button