60-jarig huwelijksjubileum voor echtpaar Bergsma-Neef

LEEK – Op 23 augustus 2018 is het echtpaar Bergsma-Neef 60 jaar getrouwd. De heer Erenst Bergsma (21 maart 1934) en mevrouw Anna Neef (6 januari 1935) kregen 63 jaar geleden verkering op de Paaskermis in Marum.

Ze kenden elkaar al wel. Beiden gingen naar de openbare basisschool in Jonkersvaart. Drie jaar later zijn ze op 23 augustus 1958 getrouwd in het gemeentehuis van Leek. Het echtpaar ging wonen in Jonkersvaart en kreeg drie kinderen (een zoon en twee dochters).

De heer Bergsma heeft als timmerman bij verschillende (bouw)bedrijven gewerkt, waaronder de gemeente Leek en woningcorporatie Wold en Waard. In zijn vrije tijd was hij veel aan het klussen bij familie. Mevrouw Bergsma werkte als huishoudelijke hulp en zorgde voor de kinderen. Zij was lid van de vrouwenvereniging in Jonkersvaart en danste bij volksdansgroep de Mölndaansers in Niebert.

Het echtpaar is in 2007 verhuisd naar Leek en wonen daar naar tevredenheid. Ze zijn de trotse grootouders van vijf kleinkinderen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 23 augustus 2018 om 10.30 uur.

Back to top button