Open dag Bowling League Leek Tolbert

LEEK – De Bowling League Leek Tolbert organiseert op zondag 2 september van 14.00 tot 17.00 uur weer een open dag in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze open dag kan iedereen proberen of bowling een sport is voor hem of haar.

Er zullen demonstratiepartijen worden gespeeld en uiteraard kunt u geheel vrijblijvend zelf ook even een balletje gooien!

Wanneer u het leuk lijkt om iedere week in clubverband te gaan bowlen, kunt u zich opgeven voor onze competitie. Iedere dinsdag om 19.00 uur en 20.45 uur en iedere donderdag om 20:00 uur wordt er een onderlinge competitie gespeeld in teamverband van 3 leden per team.

Ook jeugdleden vanaf ca. 9 jaar zijn van harte welkom en is er de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van NBF gecertificeerde trainers.

Wanneer u zich op de open dag opgeeft, krijgt u het eerste bowling seizoen een korting van maar liefst 50%.

Back to top button