Gratis muziekspektakel met verschillende artiesten bij Podium Nienoord

LEEK – De ooievaars hebben Podium Nienoord in Leek eindelijk verlaten! En dat moet flink gevierd worden en wel op 2 september op die prachtige locatie met het Leekster Muziek Spektakel.

Dit evenement, georganiseerd door stichting LOLFM in samenwerking met Tap Maar Verhuur en verschillende andere sponsoren, is helemaal gratis en voor jong en oud. Burdy, Melissa Smilda, Zwarte Jannes en diverse andere Nederlandstalige artiesten maken er een feestje van met heerlijke meezingers.

Voor lage prijzen zijn er diverse dranken en snacks te krijgen. Ook aan de kinderen wordt gedacht; er is heerlijke popcorn en ze kunnen zich uitleven op een groot springkussen.

Dit feest is voor iedereen. Daarom is de entree gratis. Doordat het gratis is kan de organisatie niet zonder sponsoren en donateurs. Doneren kan op www.leekstermuziekspektakel.nl en alle bedragen zijn welkom, hoe klein ook. Bij een donatie vanaf 50 euro ontvang je 10 consumptiemunten.

Het feest is van 14.00 tot 21.00 uur. Pinnen is mogelijk. Parkeren kan op het evenemententerrein tegenover de Rabobank. Het Leekster Muziek Spektakel wordt één groot gezellig feest voor iedereen!

Back to top button