Oldtimers en classiccars tijdens het Hemelvaartweekend

LEEK – Vanaf donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 8 mei staan er op het terrein bij de borg op Landgoed Nienoord een aantal Oldtimers en classiccars opgesteld. Er is van alles te doen op het Landgoed. Ook het jaarlijks stoomfestival vindt dit weekend plaats. Dus één en al nostalgie op het landgoed.

Op 1e Pinksterdag 15 mei wordt voor de 4e keer de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit verreden. De rit start om 10:30 uur vanaf de borg op het Landgoed Nienoord. Om ongeveer 14:00 uur worden auto’s en motoren weer terugverwacht. Na de rit blijven de voertuigen op het terrein staan om te bezichtigen voor het publiek. De auto’s en motoren moeten minimaal 25 jaar oud zijn om te mogen meedoen aan de rit. Oldtimers en motoren van begin 1900 tot eind jaren ’80 rijden mee in deze rit. Op het buitenterras speelt ’s-Middags de band “Gipsy band Quarter Latin Plus.

De evenementen zijn gratis te bezoeken. En uiteraard is het Grand Café Borg Nienoord en terrassen ook tijdens deze evenementen open voor een lekker kopje koffie, lunch, en vele andere lekkernijen.

Tijdens deze evenementen is ook het Rijtuig Museum Nienoord open. Op dit moment met een expositie van de schilder Pieter Knorr.

Voor informatie bezoek onze websites www.grandcafe-borgnienoord en voor de oldtimerrit www.oldtimerleek.nl

 

   
Back to top button