Vulpunt & Fotoservice maakt plaats voor supermarkt Plus en verhuist binnen Liekeblom

LEEK – Nu er in de Liekeblom een nieuwe én moderne supermarkt Plus 2.0 komt in het pand waar voorheen een Jumbo gevestigd was verhuist Vulpunt & Fotoservice naar de overkant om plaats te maken voor de winkel.

Het pand waar voorheen de Jumbo in zat zal volledig verbouwd worden en daarmee wordt ook het gedeelte van Vulpunt & Fotoservice bij de supermarkt getrokken. Eind september verhuist Vulpunt & Fotoservice naar de overkant, de Schans 6, naast Vivant Lingerie. En blijft de winkel dus in de Liekeblom.

Groter
Door deze verhuizing krijgt Vulpunt & Fotoservice meer ruimte en wordt het aanbod uitgebreid. Zo komt er meer aanbod van onder andere fotolijsten. Men kan er ook terecht om foto’s rechtstreeks van de telefoon af te drukken en uiteraard om pasfoto’s te laten maken en alle gangbare cartridges en toners aan te schaffen. De openingstijden blijven ongewijzigd, wel zal de winkel in september één dag dicht zijn vanwege de verhuizing. Welke datum dit wordt is nog niet bekend.

 

Back to top button