Maak van uw eigen fruit verse sap tijdens de herfstmarkt op Landgoed Nienoord

LEEK – Op zondag 7 oktober organiseert Landgoed Nienoord van 10:00 tot 17:00 uur een herfstmarkt op het plein voor het infocentrum. Op de herfstmarkt zijn diverse streekproducten te koop.

Hierbij kunt u denken aan producten zoals jam en honing. Speciaal is de aanwezigheid van een fruitpers. Bezoekers kunnen hun eigen geteelde fruit meenemen naar de herfstmarkt. Het fruit wordt door middel van de fruitpers omgezet tot sap. De fruitpers kan naast sappen van één soort fruit ook sappen maken van combinaties van fruit zoals bijvoorbeeld appels en aardbeien of peer en bessen.

Voor het persen is een minimale hoeveelheid van 75 kilo fruit nodig. Opgave voor deelname is verplicht. U kunt u zich opgeven door een email te sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar standhouders voor de herfstmarkt. Kijk op de website voor meer informatie over de herfstmarkt.

Back to top button