Open Leekster Rapidschaakkampioenschap op 5 oktober

LEEK – De schaakclub Leek en omstreken organiseert op vrijdag 5 oktober aanstaande, de eerste van drie speelavonden om het Open Leekster Rapidschaakkampioenschap. Aan dit kampioenschap kunnen leden en niet-leden uit de regio Westerkwartier en Noordenveld meedoen.

Voor de kampioen is er de titel Open Leekster Rapidschaakkampioen met de bijbehorende beker. Voor de beste thuisschaker uit de regio stelt de schaakclub een bijzondere schaakklok beschikbaar. Er worden per avond vier ronden geschaakt met een speeltempo van 20 minuten per persoon per partij. Het begint om 19.45 uur in de Balkhoeve te Leek, en aanmelden kan tussen 19.30 en 19.45 uur.

De andere rapidschaakavonden zijn gepland op vrijdag 7 december 2018 en vrijdag 1 maart 2019.  De rapidschaakavonden zijn ook zeer geschikt voor mensen die een keer partijtjes tegen clubschakers en andere thuisschakers willen spelen. De deelname is gratis en het is niet verplicht om alle drie avonden aanwezig te zijn.

Back to top button