Word de beste Jammaker 2018 van Het Westerkwartier

LEEK – Zaterdag 6 oktober organiseert de Streekproductenmarkt Nienoord de jaarlijkse jamwedstrijd bij Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek.

Hiervoor worden jammakers uit de omgeving van het Westerkwartier gezocht. Jammakers kunnen die dag met hun jam meedoen met de wedstrijd om de titel ‘Beste Jammaker 2018 van Het Westerkwartier’.

Om mee te kunnen doen, moeten de deelnemers op zaterdag 6 oktober  om 9u30 1 potje eigen gemaakte jam inleveren. Op het etiket dient de datum te staan van wanneer het is gemaakt, welke ingrediënten er in zitten, uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Maakt u heerlijke jam?
Wilt u uw jam laten proeven aan een groter publiek dan familie en vrienden? Streekproductenmarkt Nienoord maakt het mogelijk.

Schrijft u in via het e-mailadres: [email protected] en maak tevens kans om de beste Jammaker 2018 van Het Westerkwartier te worden.

De jams die meedoen met de wedstrijd zullen beoordeeld worden door een vakjury en een publieksjury bestaande uit de bezoekers van de Streekproductenmarkt Nienoord.

Behalve de eer, zijn er ook nog leuke andere prijzen te winnen. De voorwaarden om mee te doen is, dat het moet gaan om jam gemaakt met producten uit onze omgeving.

Back to top button