Jaaroverzicht RTV Noord programma Expeditie Grunnen wordt vanuit Museum Nienoord uitgezonden

Leek – Het Jaaroverzicht van het RTV Noord programma Expeditie Grunnen wordt op Eerste Kerstdag vanuit Museum Nienoord uitgezonden. De opnames zijn de afgelopen dagen gemaakt.

Expeditie Grunnen is het op twee na best bekekene programma van de regionale TV-zenders in heel Nederland. Zoals bekend, rijdt voor dit programma een busje weekends door en rond de provincie, om verslag te doen van evenementen en in gesprek te gaan met ‘de gewone man op straat’. Ook Museum Nienoord, buren op het landgoed en evenementen in de buurt werden in 2023 weer met een bezoekje en/of een itempje vereerd. Vandaar het idee om het Jaaroverzicht in Museum Nienoord op te nemen.

Kerstige sfeer
Aldus museumdirecteur Geert Pruiksma bood het museum de versierde Ridderzaal aan als ontvangstruimte: die ademt al sinds het vertrek van Sinterklaas een Kerstige sfeer! Op Eerste Kerstdag zijn er geen museummedewerkers aanwezig maar de Kerstman wilde de TV Noord-coryfeeën graag ontvangen. Meer informatie over Expeditie Grunnen vind je hier.

Op de foto vlnr.: cameraman Wijnand Klein met presentatoren Ronald Niemeijer, Derk Bosscher, Leonie Albers, Joyce Kranenborg en Petra Mulder, bij de Kerstman aan tafel op Nienoord.

   
Back to top button