Laatste Stolpersteine legging in Leek en lancering film (trailer)

LEEK – Op 12 oktober worden de laatste Stolpersteine gelegd in de gemeente Leek. Voor de woning waar Joden of verzetsstrijders hebben gewoond die door de Duitsers zijn vermoord ligt dan een blijvende herinnering,” Opdat wij niet vergeten.”

Naast de stenen heeft de werkgroep Stolpersteine een film laten maken waarin 4 verhalen worden verteld zodat we iets meer weten van de mensen die omgekomen zijn in een concentratiekamp. Vanaf 12 oktober kan de film bekeken worden in de Roomsterborgh aan de Roomsterweg 5-1 op vrijdag, zaterdag en zondag in oktober tussen 14.00 en 17.00 u.

Naast de film is daar ook de tentoonstelling : “Geleende gezichten” te zien. Een boekje met een route langs alle Stolpersteine is daar ook verkrijgbaar.

Back to top button