Speelsgoed Leek stopt en neemt afscheid met een feestje!

LEEK – Na 13 jaar de trotse eigenares geweest te zijn van de leukste speelgoedwinkel van Leek en omstreken, is het voor eigenaresse Tineke Slagter tijd voor een nieuwe uitdaging.

“Welke dat zal zijn ben ik aan het onderzoeken, maar gezien opleiding en ervaring, ligt voor mij ongetwijfeld een hele leuke baan in het verschiet. Dat weet ik zeker! Ik heb zin in de toekomst en sluit een mooie periode af. Daarom wil ik graag afscheid nemen van de klanten en mijn winkel  met een feestje.”

Zaterdag 6 oktober om 9.00 uur geeft Burgemeester Hoekstra het startsein. Dan gaat het los met leuke activiteiten in de winkel en 20% korting op het hele assortiment!

Speeltoren
Verder zoekt Tineke Slagter nog een mooie nieuwe plek voor haar speeltoren, dè ‘eyecatcher’ en het middelpunt van de winkel. “Het is zonde de toren bij ons in de opslag te zetten. Daarvoor is hij veel te mooi en gaat hij me teveel aan het hart. De toren is namelijk ontworpen door Klaas de Jong uit Tolbert en gebouwd in hele leuke samenwerking met cliënten van de houtbewerkingsafdeling De Vaart van Stichting de Zijlen. Supertrots waren ze op hun bouwwerk en alleen al daarom verdient hij een mooie nieuwe plek. Ik wil hem graag weggeven aan een instelling of een goed doel, zodat er weer veel kinderen van kunnen genieten.”

De speeltoren is 4 meter hoog en, zonder bovenste los torentje, 3.20 meter.

Hij kan niet buiten staan, is nu gecertificeerd, maar moet opnieuw gekeurd worden voor gebruik in de openbare ruimte. Dat brengt natuurlijk kosten met zich mee.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Speelsgoed: [email protected] of een bericht via de Facebookpagina van Speelsgoed.

Back to top button