Schakers Doller en Hofstra winnen aan de lopende band

LEEK – Pieter Doller en Tijmen Hofstra hebben na vijf ronden van de interne competitie van de schaakclub Leek e.o. al hun partijen gewonnen. Beiden wisten eerder hun partij in de met 6 – 2 gewonnen NOSBO-wedstrijd van Leek 1 tegen de Groninger Combinatie 2, ook al winnend af te sluiten.

De twee koplopers ontliepen elkaar in de vijfde ronde, doordat Hofstra deelneemt aan het traditionele schaaktoernooi in Hoogeveen dat in de herfstvakantie gespeeld wordt. Ex-clubkampioen Veldman staat derde, gevolgd door Stokhorst en Albadeen. De externe competitie voor Leek 2 begint op vrijdag 2 november a.s. met een thuiswedstrijd tegen de Paardesprong 3.

Leek 1 speelt op vrijdag 9 november in de Hoofdklasse A de derby tegen Roden 1, en plaats van handeling is De Balkhoeve.

Back to top button