Tafeltennisvereniging verhuisd naar topsporthal Leek

LEEK – Tafeltennisvereniging Rotak is vandaag, zaterdag 3 november, verhuisd naar de Topsporthal in Leek. Afgelopen zaterdag zijn door enkele vrijwilligers alle tafels met toebehoren van de Rodenburghal naar de Topsporthal in Leek overgebracht.

Het ledenaantal van Rotak is helaas, net als bij vele andere verenigingen, de laatste jaren gedaald maar het nieuwe bestuur verwacht in de Topsporthal weer te kunnen werken aan groei en bloei van de vereniging. Trainer Frank Stolp wordt hierbij ingezet om de jeugdafdeling nieuw leven in te blazen en tot nu toe heeft dit al geresulteerd in vier nieuwe enthousiaste jeugdleden.

De speelavond voor jeugd en senioren is elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in sporthal 1. De jeugd krijgt training van 19.30 tot 20.30 uur en daarna kan verder vrij worden gespeeld.

Tafeltennis is een leuke sport voor iedereen, voor jong en oud. Lijkt het je leuk om kennis te maken met tafeltennissen? Je bent bij ons van harte welkom! Informatie over onze vereniging is te vinden op onze website www.ttvrotak.nl. Of kom gewoon langs op een dinsdagavond in de Topsporthal in Leek!

Back to top button