Vlooienmarkten in Sportcentrum Leek zondag van start

LEEK – Zondag 18 november is er weer een vlooienmarkt in Sportcentrum Leek. De vlooienmarkten in Sportcentrum Leek worden door vele standhouders en vooral ook bezoekers hoog gewaardeerd.

‘Heel sfeervol, gezellig en altijd een breed en zeer divers aanbod aan goederen’, is de vaak en veel gehoorde duiding van de bezoekers. Werkelijk van alles – teveel soorten spullen en artikelen om alles op te noemen – wordt tijdens de vlooienmarkten aangeboden hetgeen voor velen de reden is om elke keer even over de markt te struinen en verrassend vaak met de nodige gekochte zaken huiswaarts keren.

De markttijd is van 9.00 uur tot 16.30 uur. Heeft u dus net de zolder opgeruimd en denkt u nog leuke spulletjes te hebben die u kunt verkopen op de vlooienmarkt? Dan kunt u een mail sturen naar [email protected] voor het reserveren van een GRATIS standplaats.

Gedurende de vlooienmarkt is het aangrenzende sportcafé met vele zitmogelijkheden geopend en hier is voor de liefhebbers het eredivisievoetbal te bekijken dat op een groot scherm geprojecteerd wordt. Ook is het bowlingcentrum geopend vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur.

Back to top button