Stichting Leek4KiKa opgericht

kikaLEEK – Afgelopen woensdag werd de nieuwe stichting Leek4KiKa opgericht in Gasterij het Theehuis te Midwolde. De stichting gaat evenementen organiseren, coördineren en ondersteunen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Kinderen Kankervrij.

Voorzitter is Wieger Zigterman uit Tolbert, hij organiseerde de afgelopen jaren op persoonlijke titel al een aantal sportieve activiteiten voor KiKa en liep ook al enkele malen de KiKa Marathon van New York. Iedereen die in de gemeente Leek iets voor KiKa wil doen kan kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van Stichting Leek4KiKa zoals promotie, inschrijvingen, locaties etc. Daarnaast is de stichting ook actief op de “social media” waarmee de diverse initiatieven ondersteund kunnen worden. De eerste 2 evenementen die de stichting (mede) organiseert zijn de Run van Tolbert én een SpinningMarathon in de Rodenburghal, beide op zaterdag 28 september a.s.

Meer info: www.leek4kika.nl.

Back to top button