Duurzaamheidsbijeenkomst voor inwoners Westerkwartier in Tolbert

TOLBERT De komende jaren gaat er veel veranderen op het gebied van energievoorziening. Op termijn moeten alle woningen in Nederland gasvrij worden verwarmd. Om uw woning voor te bereiden voor een aardgasvrije toekomst kunt u nu al aan de slag.

Een eerste stap zet u door uw woning beter te isoleren. Een volgende stap kan het opwekken van energie zijn of bijvoorbeeld het plaatsen van een (hybride) warmtepomp.

Besparing
Solar & Isolatie Advies Nederland vindt het belangrijk dat u weet waar uw energiebesparingskansen liggen. Daarom organiseert Solar en Isolatie Advies Nederland (SIAN) een informatiebijeenkomst op donderdag 29 november a.s.

Locatie: De Postwagen, zaal ‘De Doorrit’ Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert
Datum: Donderdag 29 november
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Mogelijkheden
Van ons kunt u een heldere uiteenzetting verwachten van relatief eenvoudige maatregelen tot het volledig energieneutraal maken van uw woning.

Gratis
Alle inwoners van het Westerkwartier zijn van harte welkom bij deze gratis voorlichtingsavond. Op deze avond wordt u uitgebreid geïnformeerd over de (on)mogelijkheden van het energiezuiniger maken van uw woning waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen:
– Verduurzamen: waar te beginnen?
– Wat kost het en wat levert het op?
– Isoleren Zonnepanelen, zonneboilers Warmtepompen, pelletkachels etc.
– Financieringsmogelijkheden
– Subsidie gemeente Westerkwartier
– Landelijke subsidies

Back to top button