Brandweer Leek traint voor operatie FIT NL

HVF_1787LEEK – Iedereen heeft wel eens zo’n gedachte dat je iets meer aan sport zou moeten doen. Of dat je voeding wel wat gezonder kan.

Maar structureel iets aan je eet- en sportgewoonten veranderen, blijkt niet altijd makkelijk. Op donderdag 5 september is de AVRO gestart met Operatie NL Fit. In tien weken wordt heel Nederland gemobiliseerd om gezonder en fitter te leven. Op initiatief van commandant A. Anema zal ook brandweer Leek gaan deelnemen aan dit project, dinsdagavond waren de TV opnames op de kazerne in Leek.Wekelijks gaat het korps onder begeleiding van een instructeur trainen om uiteindelijk deel te nemen aan 5km run operatie NL Fit op 3 november 2013 in Rotterdam. De beelden zullen volgende week donderdag 26 sept om 20.30uur op Ned1 uitgezonden worden.

Kijk voor meer informatie op http://avro.nl/operatienlfit/

Foto’s/video: Herald Veenstra InfoLeek

Back to top button