Subsidie vanuit ‘Gezond in Leek’ voor Billie Turf Tocht Zevenhuizen

LEEK – De Billie Turf Tocht (BTT) is een wandeltocht met kunst, cultuur en muziek voor jong én oud met drie afstanden: 15, 25 en 40 kilometer in de omgeving van Zevenhuizen. De BTT wordt op 17 juni 2017 voor de elfde keer georganiseerd met een deelnemersveld van ongeveer 1000 tot 1400 deelnemers.

Het college van burgemeester en wethouders wil inwoners van de gemeente Leek stimuleren om  mee te doen aan deze wandeltocht en honoreert daarom de subsidieaanvraag van het bestuur van de wandeltocht. De subsidie van € 1.000,- vanuit ‘Gezond in Leek’ is bedoeld om het inschrijfgeld betaalbaar te houden en het bestuur van BTT wil tijdens de wandeltocht de wandelaars een gezonde smoothie aanbieden.

Wandelaars kunnen zich aanmelden via de website http://www.wandelenin7huizen.nl/billie-turf-tocht/inschrijven. Het college van B&W wenst de deelnemers veel succes met de voorbereidingen en deelname aan de BTT.

De gemeente en het burgerpanel zijn blij met het ingediende initiatief en hebben er alle vertrouwen in dat dit zal bijdragen aan de gezondheid in Leek. Via deze weg daagt de gemeente Leek  inwoners uit om met een initiatief te komen. Misschien is uw initiatief de volgende die zal bijdragen aan de gezondheid in de gemeente Leek. Kijk voor meer informatie op www.leek.nl/gezondinleek.

   
Back to top button