Swingende avond tijdens ABBA Tribute in Leek (Foto’s)

LEEK – Vrijdagavond 28 december heeft een van de beste ABBA Tribute bands de Rodenburghal terug gebracht naar de jaren 70 en 80.

De deuren gingen om 20:30 uur open waarna het al snel druk werd en de tot concerthal omgebouwde Rodenburghal vol stroomde met vele honderden fans. Met onder andere de klassieke hits zoals “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all” wist de band de bezoekers te laten genieten van de succesvolle historie van ABBA. De typische kleding van zowel de bandleden als enkele bezoekers maakte het plaatje compleet. In de pauze en na afloop van het concert werden de bezoekers door dj koppel DJ BEEZ & DJ Lady S aan het swingen gehouden.

Classic Rock Night
Op vrijdagavond 15 februari is er een Classic Rock Night in de Rodenburghal met onder andere ToTo en Tribute to Fleetwood Mac. Voor tickets klik hier.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Back to top button