DWARS! INDOOR FESTIVAL viert 2-jarig bestaan met dikke show, dj’s en artiesten (Foto’s)

LEEK – DWARS! INDOOR FESTIVAL heeft afgelopen zaterdagavond haar 2-jarig bestaan gevierd met een hele dikke show en een hele dikke line-up!

Dit feest, wat is bedoeld voor de jeugd vanaf 14 jaar, startte om 21:30 en ging door tot 03:00 uur. De line-up bestond uit enkele bekende artiesten zoals JACK $HIRAK (winnaar MTV BEST WORLDWIDE ACT 2018), de vrouwelijke zangeres DELANY maar ook DAVE ROELVINK ontbrak niet. FAMKE LOUISE zou ook optreden maar dat is gecanceld vanwege een hevige keelontsteking.

Daarnaast waren er nog een aantal DJ’s waaronder MIGUELL KAIDE, ARNO SCHADDÉ, JEFTUZ, NAOMI JOAN, SINS OF INSANITY en FIXX. De bezoekers beleefden een feestelijke avond met hun vrienden en vriendinnen.

Voor meer foto’s en/of het bestellen klik hier.

Back to top button