Sportcentrum Leek start 2019 met open fitness week

LEEK – Het is weer zover, 2019 is begonnen en het is tijd voor goede voornemens en het werken aan de beste versie van jezelf! Van 7 tot en met 13 januari worden de deuren van de fitness van Sportcentrum Leek weer geopend en krijgt iedereen de mogelijkheid om een week vrijblijvend te komen sporten en genieten!

Maak kennis met alle mogelijkheden die het Sportcentrum te bieden heeft en geniet van de warmte van een van de zonnebanken of sauna. Rust uit met een kop koffie of een frisje en sport op een manier die bij jou past. Naast persoonlijke begeleiding en een persoonlijk schema biedt de fitness elke dag verschillende groepslessen aan (ruim 50 groepslessen p/wk), dus er is voor een ieder wat wils! Vergeet ook niet de effectieve Milon Cirkel, waarbij je in 35 minuten een gehele body workout hebt gehad op volautomatische toestellen.

Als je je tijdens de open week inschrijft, sport je de hele maand januari gratis en betaal je geen inschrijfgeld. Inschrijven kan uiteraard ook na de open week. Als je je in januari inschrijft betaal je geen inschrijfgeld.

Volg ons op Facebook of bekijk de website om op te hoogte te blijven van de laatste activiteiten en ontwikkelingen. Voor meer informatie kan je bellen naar 0594-512040 of mailen naar [email protected].

Back to top button