‘Glij’m d’r in’ zaterdag 16 september in Leek

LEEK – “Wij dagen je uit……” Wie zijn die ‘wij’ die zich hier zo nadrukkelijk willen presenteren. ‘Wij’ is de nieuwe Vereniging Volksvermaken Leek Nietap. Momenteel nog in de oprichtingsfase, maar reeds nadrukkelijk in Leek en Nietap bezig met activiteiten, zoals bv Kleintje Leek Week (i.s.m. o.a. Handelsvereniging) en nu de nieuwe uitdaging ‘Glij’m d’r in’.

Deze laatste activiteit wordt gehouden op zaterdag 16 september a.s. in Leek in het Leekster Hoofddiep ter hoogte van van Panhuyslaan. Tijd: 13.00 – 17.00 uur. Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen. De klim-en-glijslak fungeert als startpunt om daarna zo snel mogelijk over een loopmat van 20 meter de snelste tijd neer te zetten. Dat is de uitdaging.

Hoe kun je meedoen? Meld je aan via [email protected]. Je krijgt dan een retourbericht met een aanmeldingsformulier als bijlage. Sluiting inschrijving: zaterdag 16/9 om 10.00 uur. Wil je alleen in zwemkleding meedoen, dan is dat prima. Verkleed is uiteraard nog leuker. Een jury zal daaruit de leukste kiezen. Meedoen kost €.2,00 (slechts twee euro) per persoon. Bedenk echter wel: Meedoen is voor eigen risico. Dus wie neemt de uitdaging aan en wordt kampioen Glij’m d’r in 2017 van Leek/Nietap.

   
Back to top button