Bootcamp Leek, ook in de winter! (Video)

LEEK – Weer of geen weer, ook in de winter gaat het “buiten”programma van Fitclub Rodenburg gewoon door! Naast hardlopen in 3 groepen op dinsdagavond (i.s.m. de Loopgroep Nienoord) is er ook Bootcamp rondom het “outdoorrek” voor de Rodenburghal.

Elke dinsdag- en vrijdagavond geeft Raymond van de Ven uit Leek hier de training. Tijdens de lessen worden spelvormen met afwisselde oefeningen gecombineerd. Bij bootcampleek.nl is niet een les hetzelfde! Trekkerbanden omgooien, kettlebell oefeningen of met z’n allen boksen, de lessen bevatten altijd 5 beweegcomponenten zodat je een full-body workout krijgt op jouw eigen niveau. Rondom de lessen is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over trainen, voeden en volhouden.

Kijk voor meer info op bootcampleek.nl of fitclubrodenburg.nl.

Foto/video: Bootcamp training in de sneeuw afgelopen dinsdag 22 januari 2019

 

   
Back to top button