1Kapper.nl teamsponsor van vv TLC 3

LEEK – De grootste online kappersagenda van Nederland, 1kapper.nl, heeft het 3e elftal van vv TLC voorzien van een compleet nieuw tenue.

Eigenaar Erwin van der Ploeg, zelf ook actief speler van dit team, vond de tijd rijp om de naam 1kappers.nl te verbinden aan de nieuwe club vv TLC. 1kappers.nl was al teamsponsor bij Leek Rodenburg, maar heeft nu zijn naam en logo op de groen/blauwe shirts van vv TLC 3 laten zetten.

1kappers.nl is een online kappersagenda en daarbij kan de consument op een heel eenvoudige manier 24-uur per dag, 7 dagen per week GRATIS een afspraak plannen bij de aangesloten kapper van zijn of haar keuze. Ga naar de website www.1kappers.nl om een online afspraak te maken.

Op de foto het 3e elftal van vv TLC in de nieuwe tenues met teamsponsor 1kappers.nl.

Back to top button