Zúndapp rijder gewond na ongeval op de Euroweg (Video)

Ongeval Euroweg Leek-4 (3)LEEK – Een Zúndapp rijder is zaterdagavond even na half zeven gewond geraakt aan zijn been bij een ongeval.

Het ongeval gebeurde op de kruising Euroweg met ’T Veer in Leek. Vermoedelijk zagen de bestuurders elkaar niet en kwamen met elkaar in botsing. De bestuurder van de motor heeft nog een poging gedaan om met zijn klomp te remmen maar dat hielp niet genoeg. De man op de motor raakte de auto aan de achterkant en viel op de grond. De bestuurder van de auto was erg geschrokken. De achterruit van de auto was door de klap kapot en er zaten wat deuken in de auto. Een Drentse ambulance kwam ter plaatse, het ambulance personeel hebben zich ontfermd over de man en hem vervoerd naar het ziekenhuis. Van beide bestuurders is nog een blaastest afgenomen en de VOA heeft en ongeval op papier gezet.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button