4e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek

LEEK – Op de 4e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen.

Waaronder een mooie collectie Maico motoren, Japanse motoren, racemotoren enz.. Ook de Veteranen motoren club ontbreekt niet met een collectie motoren van voor 1940. En ook particuliere collecties zijn te bewonderen. Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet.  Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te zien. Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven.

Tijdens de Classic motor & bromfietsbeurs gaat Van Houten Motoren Marum het resultaat van decennia verzamelzucht te lijf; aangeboden worden volop motoren alsmede veel BMW-motorfietsonderdelen. Maar ook banden, vintagekleding, BMW-koffers, snuisterijen, tanks, zadels, valbeugels, uitlaten, kuipen, tijdschriften, spatborden, windschermen, frames, en nog veel meer!

Nieuw op de beurs is de verzameling vooroorlogse  buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.

Ook nieuw is de occasionhoek met motoren en scooters van jongere leeftijden. Op de twee beursdagen is er livemuziek aanwezig. De openingstijden zijn op zaterdag 18 en zondag 19 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Inschrijven is nog steeds mogelijk. Voor alle informatie betreffende de 4e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of www.sportcentrumleek.nl Voor informatie kunt u terecht: per mail [email protected] of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek. 06-10568935 Anton Rosema.

   
Back to top button