16 dagen hardloop clinic voor kids ter voorbereiding Leeksterlenteloop

LEEK – Binnenkort is er weer het hardloopspektakel “DE LEEKSTERLENTELOOP”, dit jaar gaat het plaatsvinden op 25 maart.

Binnen het team van Sportcentrum Leek is er gekeken naar mogelijkheden om te starten met jeugdlessen voor het hardlopen. Vaak is het zo dat men er wel mee start maar dat het nogal lastig is om het vol te houden.

De afstand van 5 km. lijkt ver maar is zeker wel te doen voor veel kinderen.

Gea is looptrainer en kan de jeugd hier goed bij helpen om hun doelen te bereiken. Hoe leuk is het dat zowel jong als oud hieraan meedoet. Vaak horen we vaak van ouders dat ze deze afstand willen gaan lopen met hun kinderen en dat ze het lastig vinden om de kinderen te motiveren. Dit gaat Gea zeker lukken.

Zij geeft al een aantal jaren les bij Sportcentrum Leek als het gaat om looptraining. Zij is dan ook een gecertificeerde trainer. De jeugd in de groepen 5 t/m 8 kan gaan trainen voor deze Leeksterlenteloop op zowel de woensdagmiddag als de vrijdagmiddag.

De tijden zijn van 16.- 17 uur.

Er kan twee keer per week gelopen worden met een instructeur. De kosten hiervoor zijn 49,95 euro. Je krijgt overigens wel een super leuk t’shirt en hoef je je geen zorgen te maken over het inschrijfgeld voor de Leeksterlenteloop, dat is nl. ook geregeld.

We starten bij het Sportcentrum Leek op de eerste woensdag in februari (1 februari). Geef je zo snel mogelijk op.

Bel of mail naar Sportcentrum Leek 0594-512040 , [email protected]

   
Back to top button