Nieuw seizoen Familiepark Nienoord bijna van start met veel nieuwe dingen

LEEK – Achter de schermen van het Familiepark wordt hard gewerkt voor het nieuwe seizoen. Zo heeft de populaire paardenbaan onlangs een nieuwe locatie gekregen in de kinderboerderij, wordt restaurant de  Albertushoeve vernieuwd, komt er een nieuwe attractie in de Ooievaarsstee en wordt Nienoord Spoor uitgebreid.

De verwachting is dat deze uitbreiding van het spoor in 2020 klaar zal zijn. De trein zal dan gaan rijden vanaf het Infocentrum. Komend seizoen kun je natuurlijk het bekende treinritje maken met de stoomtrein van Nienoord Spoor door de bossen van het landgoed.

Activiteiten
Voor het nieuwe seizoen zijn nog meer activiteiten gepland, iedere dag animatie, nieuwe en vernieuwde kinderfeestjes en leuke kortingsacties. De paardenbaan en tractorbaan zijn vanaf nu inclusief bij een bezoek aan het park, en dit seizoen beleef je nog langer speelplezier, want Familiepark Nienoord is geopend tot en met 1 december.

Buurman en Buurman
Op zaterdag 30 maart wordt het seizoen feestelijk geopend door Buurman en Buurman. Je kunt hier gratis bij zijn door alvast je abonnement te kopen in de voorverkoop. Die gaat vanaf 18 februari van start in het Infocentrum en bij het Zwemkasteel. In de voorverkoop profiteer je van een korting op het abonnement en ontvang je extra kortingen tot wel 50% op dagjes uit bij onder andere Wildlands, Kinepolis, Julianatoren en Slagharen.

Kom deze voorjaarsvakantie je in tropische sferen in Zwemkasteel Nienoord. Hier kun je klimmen en klauteren op de stormbaan. Lukt het om in één keer naar de overkant te komen. Kom de Hawaiirun deze vakantie testen van 20 tot en met 22 februari van 13.00-16.30 uur.

Back to top button