Honkballers uit Leek reizen naar Emmen voor Honkbalclinic met Team Kingdom NL

Emmen/Leek – Op zondag 21 januari vertrokken zeven honkballers van BSC Knights Leek naar de sporthal Emmerhout in Emmen. De honkbalclinic was georganiseerd door Bedrocks in samenwerking met de honkbalbond (KNBSB) en het Nederlands honkbalteam.

Na een korte reis van ongeveer een uur kwamen ze aan in een zaal met in totaal 60 spelers van verschillende clubs uit Meppel, Zwolle, Assen, Veendam en Leeuwarden. De spelers begonnen enthousiast met de warming-up, waarna de training werd geleid door trainers van de Bedrocks samen met Mike Groen en Tom de Blok, beide pitchers van het Nederlands honkbalteam. Na de training werd een signeersessie gehouden en reisden de spelers trots en tevreden terug naar Leek.

Trainingen
Naast de reguliere wintertrainingen in de Oldernoertzaal worden ook specifieke trainingen georganiseerd voor pitchers en catchers. Zo nu en dan reizen ze naar andere clubs voor extra clinics. Na de winterperiode zullen de trainingen weer plaatsvinden op het veld aan de Rodenburg. Heb je interesse om een keer mee te doen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

   
Back to top button