Vandaag in de SikkoDome: Ruilmiddag met voetbalplaatjes van VEV’67 en TLC

LEEK – Sinds 28 september is Leek in de ban van de voetbalplaatjes. Jumbo Leek heeft namelijk een unieke actie georganiseerd waarbij er voetbalplaatjes gespaard kunnen worden voor een album van de voetbalverenigingen VEV’67 en TLC.

Operationeel Manager Pieter Kuizenga: “ De actie is echt een groot succes. We delen heel veel voetbalplaatjes uit en hebben dagelijks veel blije gezichtjes voor de deur van kinderen die plaatjes aan het sparen zijn. We hebben zelfs een extra partij plaatjes laten komen, omdat we door de geleverde voorraad heen waren! Er is enorm hard gespaard, en we hebben veel complimenten gekregen voor het organiseren van deze actie samen met VEV’67 en TLC”.

Voor alle spaarders die net dat ene plaatje voor hun album missen, en misschien wel dubbele plaatjes hebben, organiseert Jumbo Leek een ruilmiddag! Deze ruilmiddag vindt plaats op woensdag 18 november van 13.30 uur tot 17.00 uur in de SikkoDome, Rodenburg 1-1 in Leek. In de SikkoDome zullen diverse mogelijkheden gecreëerd worden om de plaatjes tentoon te stellen.

Kuizenga;” Inmiddels zijn er zoveel plaatjes in omloop, dat iedereen zijn boek in principe vol kan sparen. Echter doordat er spaarders zijn die plaatjes dubbel hebben, kan het zijn dat je net dat ene plaatje niet meer kan vinden. We gaan deze middag dus ook geen plaatjes weggeven, maar er zal echt geruild moeten worden om iedereen de kans te geven het boek vol te krijgen”
De Jumbo spaaractie loopt nog tot en met zaterdag 21 november. Tot die tijd kan er in de winkels nog volop gespaard worden, echter zolang de voorraad strekt. Plaatjes die daarna nog eventueel over zijn zullen naar de club gebracht worden.

Kuizenga sluit af: ”Speciale dank gaat uit naar VEV ’67 en TLC. Van élke voetbalspeler is een foto gemaakt! Dit was niet gelukt zonder inzet van de clubs en de spelers. We hebben enorm goed samen kunnen werken, en dat heeft geleid tot deze fantastische actie. We willen in Leek vooral leuke dingen organiseren voor onze klanten, en daar is deze actie volgens ons een goed voorbeeld van.”

   
Back to top button